«Η ισχύς εν τη ενώσει»

«Η ισχύς εν τη ενώσει» υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός και δύο κορυφαία ονόματα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γίνουν η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή στον τομέα της Ασφάλισης. Η δική σας επιλογή…

Οι εταιρείες Λιβάς Ασφάλειες και One Option Hellas AE, αφουγκραζόμενες τα σημεία των καιρών, αλλά και τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών, αλλάζουν από κοινού πλέον τα δεδομένα στην Ασφάλιση, ενισχύοντας την ήδη αποδεδειγμένη δυναμική τους με νέες καινοτόμες ιδέες στην παροχή ποιοτικών και πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο «Επειδή Νοιαζόμαστε», όπως είναι άλλωστε το μότο μας – το οποίο δεν υποστηρίζουμε απλά, αλλά το νιώθουμε – σας καλούμε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, επιλέγοντας τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρουμε στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Με πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία που διαρκώς εμπλουτίζεται και πολύτιμη παρακαταθήκη την αναγνώριση πελατών και ανταγωνιστών, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς των Ασφαλιστικών Προϊόντων και της Υγείας, της Διαχείρισης Ζημιών, της Διαχείρισης Έργων.

Η συνεργασία μας δεν αποτελεί απλά μια ισχυρή επιχειρηματική συμμαχία που χτίστηκε πάνω στα ακλόνητα θεμέλια της εκτίμησης και του κοινού οράματος με γνώμονα το ανθρώπινο πρόσωπο της Ασφάλισης, αλλά και το εφαλτήριο για το χτίσιμο μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κάθε έναν απ’ όλους εσάς ξεχωριστά. Γιατί εμείς δε σας βλέπουμε ως πελάτες, αλλά σαν οικογένεια!